Cautare

1527 de rezultate pentru "accident rutier inyre slobozia si drajna 17 01 2010hey1" (6.33 secunde)
Cel putin 53 de oameni au murit si alte zeci au fost raniti intr-un accident rutier in Mexic. Victimele sunt imigranti care voiau sa ajunga la granita cu Statele Unite.
Edilul Beleti Negresti care disparuse fara urma a fost gasit, dupa ce a provocat un accident rutier pe Valea Jiului. Primarul a ajuns la spital dupa incident, dar si de acolo a fugit.
Traficul este blocat la aceasta ora in dreptul localitatii Azuga, ca urmare a unui accident rutier grav.
Un accident rutier in care au fost implicate un TIR si un microbuz a avut loc in aceasta dimineata pe Drumul National 26, in interiorul localitatii Sivita, din judetul Galati.
Un accident rutier grav a avut loc in capitala cu putin timp in urma.
Atunci, eu si alti cativa poeti romani am fost premiati de Dan Voiculescu, presedintele Fundatiei Crescent. ... Volumul meu de poezii, "Steaua ranita", premiat atunci de Fundatia Crescent, urma sa fie publicat cativa ani mai tarziu de Editura Vinea, primind si un premiu din partea Uniunii Scriitorilor.
Cand a ajuns in dreptul unui imobil, nu a pastrat o distanta suficienta in mers si a intrat in coliziune cu un autoturism marca Renault Symbol, condus de Z. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto Z.
Din accident a rezultat urmatoarele: - ranirea grava a lui P. VALENTIN, care a ramas internat la spital - decesul la fata locului a lui S.
Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului mopedului, care de la spital a fost indrumat la domiciliu. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Patru persoane si-au pierdut viata, vineri, intr-un grav accident de circulatie produs in Sectorul 3, la intersectia bulevardelor 1 Decembrie si Basarabia, informeaza Realitatea TV.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 10:00, G. ... 57, datorita neadaptarii vitezei pe un carosabil acoperit cu zapada, a intrat in derapaj si pierzand controlul asupra autoutilitarei, s-a urcat pe trotuarul din dreapta unde s-a tamponat de un stalp de sustinere a firelor electrice.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 22:10, T.
Din accident a rezultat avarierea celor patru autovehicule, ranirea grava a lui M. ... Ilfov, pasagera in microbuzul marca Mercedes Benz Sprinter, care de la spital a fost indrumata la domiciliu si unsprezece raniti usor, respectiv B.
IOR, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune cu un copac ornamental aflat in parcarea amenajata pe partea dreapta a drumului privind sensul sau de mers.
La data de 19 ianuarie 2011, in jurul orelor 17.20, M. ... Cand a ajuns pe Pasarela Otopeni, datorita carosabiului acoperit cu mazga, a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un autoturism marca VW Passat, condus de B.
Dintre toti pasagerii unei masini, un copil fara centura de siguranta are sanse minime de supravietuire in caz de accident. ... Agentii de la Rutiera s-au uitat cu atentie si dupa scaunele speciale pentru cei mici, obligatorii conform codului rutier.
Din accident a rezultat ranirea usoara a lui C. Madalin, care de la spital a fost indrumat la domiciliu, precum si ranirea usoara a pasagerilor din autoturismul Toyota Land Cruiser, E. Obeid si A.
124, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice a pierdut controlul asupra ghidonului si a tamponat un autoturism marca Skoda, care se afla stationat. Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea usoara a pasagerilor motociclului, M.
Un tanar din Constanta a plecat de la locul accidentului, dupa ce masina pe care o conducea a izbit un copac si a luat foc.
Din accident a rezultat ranirea grava a lui M. Magdalena de 61 de ani din Bucuresti, pasagera in autoturismul marca Dacia Logan condus de M.
google-analytics.com